САЩ трябва да вземат още две решения, за да спечели

...
САЩ трябва да вземат още две решения, за да спечели
Коментари Харесай

САЩ трябва да вземат още две решения, за да спечели Украйна войната срещу Русия

САЩ би трябвало да вземат още две решения, с цел да завоюва Украйна войната против Русия – това е да я снабдят с F-16 и далекобойните ракети ATACMS.

Това съобщи пред Укринформ Даниъл Райс, специфичен консултант на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валери Залужни, който приказва във връзка назначението си за президент на Американския университет в Киев.

" ATACMS е политическо решение, което към момента не е в съгласие. Моето мнение е, че трябваше да се случи предишното лято. Не водиш война, с цел да завършиш наедно. Биеш се, с цел да спечелиш. Това оръжие може да помогне за деокупирането на тези територии “, съобщи той.

Райс изрази вяра, че решението в последна сметка ще бъде взето и изясни, че това ще отнеме единствено два дни: " Това е същата капсула на HIMARS, просто наличието е друго. Това е една ракета вместо шест. Така че това не изисква в допълнение образование. Става въпрос просто за бърза подмяна “. Според специфичния консултант на Залужни, ракетите с огромен обхват ще разрешат да се отреже Крим от Русия и да се унищожи съветският боен контингент на полуострова.

" Това, което ни остана, са F-16 и ATACMS. Мисля, че това са двете най-големи решения, които остават и в случай че го създадем, мисля, че въоръжаваме Украйна с задоволително, с цел да завоюва “, заключи Райс.

Той също по този начин отговори на рецензиите за сходно решение, предполагайки, че прехвърлянето на ракети с по-голям обхват на Украйна ще докара до изпращането на балистични ракети от Иран на Русия. Според съветника руснаците при всички случаи ще получат всичко, което желаят от Иран.

" Не можем да вършим преценки – според мен – въз основа на това, което мислим, че Путин ще направи. Той към този момент е вътре, тъй че просто би трябвало да убиваме руснаците “, безапелационен е американският деец.

На 19 февруари главнокомандващият на силите на НАТО в Европа, американският военачалник Кристофър Каволи, съобщи, че даването на Украйна на модерни западни оръжия, в това число изтребители F-16, безпилотни летателни апарати и далекобойни ракети, ще разреши на страната да победи Русия. (
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР