САЩ трябва да бъдат по-внимателни при тълкуването на сигнали от

...
САЩ трябва да бъдат по-внимателни при тълкуването на сигнали от
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-Ун предупреждава САЩ за опасност от заблуда

САЩ би трябвало да бъдат по-внимателни при тълкуването на сигнали от Пхенян, с цел да избегнат отчаяние, се споделя в изказване, оповестено от организация ЦTAK от заместник-ръководителя на отдела за агитация и пропаганда на Централния комитет на Корейската работническа партия Ким Йо-Чонг, по-малката сестра на водача на КНДР Ким Чен-Ун, оповестява ТАСС.

" Погрешните упования, които се поддържат във Вашингтон, ще доведат до още по-горчиво отчаяние ", се споделя в известието. " Съединени американски щати наподобява поясняват обстановката по метод, който да ги успокоява ".
 Сеул: Ким Чен Ун е делегирал част от пълномощията на сестра си Сеул: Ким Чен Ун е делегирал част от пълномощията на сестра си
Разузнавателната работа на Южна Корея допуска, че президентът на Северна Корея Ким Чен Ун е предал част от пълномощията си на п...

Помощникът на президента на Съединени американски щати по националната сигурност Джейк Съливан съобщи по телевизия ABC, че администрацията на Вашингтон намира за забавно изказването на водача на КНДР Ким Чен-Ун по отношение на готовността на Пхенян както за разговор, по този начин и за борба с американските управляващи.

Американският водач Джо Байдън ясно съобщи, че „ Съединени американски щати са подготвени за кардинални съвещания със Северна Корея “. Тяхната цел, както акцентира Съливан, е " цялостната денуклеаризация " на Корейския полуостров. " Очакваме явен сигнал от Пхенян дали са подготвени да се срещнат, с цел да стартират да работят в тази посока ", изясни той.

Говорейки за водача на КНДР, Съливан сподели: " Ние виждаме изказванията му тази седмица като забавен сигнал. Ще изчакаме да забележим дали те ще бъдат последвани от още директни известия за нас по отношение на евентуалния прогрес ".

Както Ким Чен-Ун съобщи по-рано, КНДР би трябвало да бъде подготвена както за водене на разговор със Съединени американски щати, по този начин и за възможна борба с тях. Той акцентира, че когато си взаимодейства с Вашингтон, Пхенян би трябвало на първо място да е подготвен за борба.
 Съединени американски щати ще пазят Япония даже и с нуклеарно оръжие Съединени американски щати ще пазят Япония даже и с нуклеарно оръжие
Съединени американски щати потвърдиха решимостта си да пазят Япония според съществуващия Договор за взаимно съдействие и гаранции за сигурност от 19...

Източник/ БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР