САЩ смятат, че всички цивилизовани страни в света трябва да

...
САЩ смятат, че всички цивилизовани страни в света трябва да
Коментари Харесай

САЩ иска търсене на отговорност от Русия и Иран за Сирия

САЩ считат, че всички цивилизовани страни в света би трябвало да потърсят от Русия и Иран отговорност за това, че позволяват продължение на насилието и зверствата в Сирия.
Гледната точка е на помощника на президента на Съединени американски щати по националната сигурност Хърбърт Макмастър . Той я показа в тирада, произнесена в четвъртък в Музея на Холокоста във Вашингтон, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.
" Всички цивилизовани страни би трябвало да привлекат към отговорност Иран и Русия поради ролята им в допускането на нови зверства и принуждение в Сирия ", съобщи той. " Ако Иран и Русия не престанат да позволяват зверствата на режима (на президента Башар Асад - бел. ред.) и не работят в сходство с резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, всички страни би трябвало не просто да вършат заплашващи изявления, само че и да работят по-решително, счита Макмастър.
Според него е " пристигнало време да се приложат съществени политически и стопански ограничения по отношение на Москва и Техеран ". " Асад не би трябвало да остане безнаказан за своите закононарушения, също и неговите спонсори ", съобщи още съветникът на Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР