САЩ смятат, че Китай и Русия разполагат с лостове, които

...
САЩ смятат, че Китай и Русия разполагат с лостове, които
Коментари Харесай

САЩ: Русия и Китай могат да спрат Северна Корея

САЩ считат, че Китай и Русия разполагат с лостове, които могат да употребяват, с цел да убедят Северна Корея да не възобновява опитите с нуклеарни бомби, съобщи почитан представител на администрацията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Служителят, който приказва пред Ройтерс при изискване за анонимност, сподели, че до момента в който Съединени американски щати от май споделят, че Северна Корея се готви да възобнови нуклеарните си опити за първи път от 2017 година насам, не е ясно по кое време може да бъде осъществено това.

" Имаме високо равнище на убеденост, че те са създали подготовка ", сподели той. " Смятаме, че те биха могли да го създадат... Не мога да ви кажа " считаме, че това ще бъде в този ден заради следните аргументи ", тъй като просто не разполагаме с такова равнище на знание. "

Вашингтон желае да види, че Русия и Китай вършат каквото могат, с цел да разубедят Пхенян.

" Смятаме, че те (Северна Корея) вършат калкулации за степента на разбиране на дейностите им от другите в района, съгласно мен изключително от Русия и Китай. И мисля, че методът на Русия и Китай има въздействие върху тях. "

Официалният представител приказва, откакто Съединени американски щати желаеха от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да се срещнат през днешния ден обществено, с цел да обсъдят Северна Корея след поредност от изстрелвания на ракети, в това число такава, за която Пентагонът съобщи, че е междуконтинентална балистична ракета (МБР).

Запитан какво стимулира неотдавнашната вълна от тестови изстрелвания на ракети от Северна Корея, които Пхенян назовава отговор на " нападателни " военни учения на Съединени американски щати и Южна Корея, представителят на Вашингтон сподели: " Не знаем, тъй като те не приказват непосредствено с нас. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР