САЩ ще разположат ново подразделение на морската пехота на южния

...
САЩ ще разположат ново подразделение на морската пехота на южния
Коментари Харесай

САЩ разполагат подразделение на морската пехота на японския остров Окинава

САЩ ще разположат ново поделение на морската пехота на южния японски остров Окинава, съобщи Анадолската организация, цитирайки министъра на защитата Лойд Остин.

" Решихме, че 12-и артилерийски полк ще остане в Япония и ще бъде реорганизиран в 12-и литорален полк на морската пехота до 2025 година ", съобщи Остин по време на конференция с японския си сътрудник Ясуказу Хамада.

" Ще оборудваме това ново формирование със модерни разследващи средства, средства за наблюдаване и разузнаване, както и с противокорабни и транспортни качества, които са подобаващи за актуалната и бъдещата среда на опасност ", съобщи Остин.

Двамата министри на защитата ще се срещнат и в петък и ще подпишат съглашения за повишение на отбранителните качества на двете страни.

" Министър Хамада и аз ще подпишем нови договорености, които ще усилят опциите за тясно съдействие на японските и американските отбранителни предприятия в региона на актуалните технологии, както и за увеличение на връзките сред съответните ни индустриални бази ", съобщи Остин.

От своя страна Хамада съобщи, че Япония и Съединени американски щати ще приложат тактиките си бързо и поредно предвид на сериозността на средата за сигурност.

" Въз основа на новата тактика за бързо реализиране на фундаментално подсилване на отбранителните качества на Япония се наемам да положа оптимални старания за придобиване на нови качества, в това число качества за нанасяне на контраудари, и за повишение на способността за непрекъснато благоденствие ", съобщи японският министър на защитата. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР