САЩ ще предприемат в понеделник агресивен подход срещу Международния наказателен

...
САЩ ще предприемат в понеделник агресивен подход срещу Международния наказателен
Коментари Харесай

Вашингтон с твърда позиция срещу Международния наказателен съд в Хага

САЩ ще подхващат в понеделник нападателен метод против Международния углавен съд в Хага (МНС), заплашвайки със наказания неговите съдии, в случай че продължат с следствието на хипотетичните военни закононарушения, осъществени от американци в Афганистан, предава Reuters, представена от " Фокус ".

Съветникът по национална сигурност на президента Доналд Тръмп, Джон Болтън, ще направи изявление пред „ Федеративното общество “, консервативна група, във Вашингтон. Това ще бъде първото му сериозно обръщение, откакто се присъедини към Белия дом.

„ САЩ ще използват всичко нужно, за да защитят нашите граждани и тези на нашите съюзници от несправедливо преследване от този нелегитимен съд “, ще каже Болтън, според чернова на речта му, до която Reuters е получила достъп.

Болтън ще заяви и че Държавният департамент ще обяви закриването на офиса на Палестинската освободителна организация във Вашингтон, заради притеснения от палестинските опити да се ускори разследването на МНС на Израел. „ САЩ винаги ще стоят до нашия приятел и съюзник, Израел “, се казва още в черновата на речта на Болтън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР