САЩ публикуваха своята нова ядрена доктрина. От нея става ясно,

...
САЩ публикуваха своята нова ядрена доктрина. От нея става ясно,
Коментари Харесай

Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия

САЩ разгласиха своята нова нуклеарна теория. От нея излиза наяве, че държавното управление на президента Доналд Тръмп ще продължи значително нуклеарната политиката на своя предходник Барак Обама, само че ще заеме по-агресивна позиция към Русия.

В документа се показва, че Русия би трябвало да бъде уверена, че ще понесе "неприемливо тежка цена ", в случай че заплаши даже с лимитирана нуклеарна офанзива в Европа.

Съединени американски щати желаят да се оборудват с нови нуклеарни оръжия със слаба мощ в отговор на превъоръжаването на Русия, съгласно новата американска нуклеарна теория, съобщи Франс прес, като се базира на документа.

Северна Корея се дефинира като "явна и сериозна опасност " за Америка и нейните съдружници. Според отчет към доктрината, "няма сюжет, при който режимът на Ким Чен-ун да употребява нуклеарни оръжия и да оцелее ".

В документа се споделя още, че Иран е кадърен да създаде нуклеарно оръжие в течение на година откакто управлението на страната одобри съответното решение.

Съединени американски щати плашат света с Русия, съобщи съветският дипломат във Вашингтон

Съединените щати си откриха "плашило " в лицето на Русия, с цел да оправдаят повишаването на своите военни разноски и увеличението на нуклеарния си капацитет.

Това съобщи нощес съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов във връзка огласената нова американска нуклеарна теория.

По думите му документът, излагащ доктрината, би трябвало да бъде деликатно изследван и оценен.

Антонов изрази вяра, че в близко бъдеще ще има среща сред съветски и американски специалисти, на която да бъдат разяснени "многото не напълно ясни пасажи от този документ ".

"Един различен проблем се заключава в това, че за оправдаването на растежа на военните разноски, за оправдаване на повишаването на нуклеарния капацитет американците още веднъж откриха "плашило " в лицето на Руската федерация. Ние разбираме, че зад това стои предпочитание за вливане на голямо количество средства във военнопромишления комплекс, ние разбираме какви трилиони долари стоят зад това ", сподели съветският посланик.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР