САЩ прекратяват всички обикновени визови услуги по света поради глобалната

...
САЩ прекратяват всички обикновени визови услуги по света поради глобалната
Коментари Харесай

САЩ спират да издават визи по света заради вируса

САЩ приключват всички елементарни визови услуги по света заради световната пандемия от ковид.

Държавният департамент съобщи, че в службите за пътешестване в американските посолства и консулства към момента се обмислят незабавни визи, в случай че има съответна причина за тях.

“В отговор на значимите провокации в международен мащаб, свързани с пандемията COVID-19, Държавният департамент краткотрайно прекратява рутинните визови услуги във всички посолства и консулства на Съединени американски щати ”, се споделя в изказване, представено от Агенция Франс Прес.

Суспендирането единствено по себе си няма да засегне значително пасажерите от западните и заможните азиатски страни, които могат да влязат в Съединени американски щати без визи.

Съединените щати обаче краткотрайно стопираха идването на множеството европейци за да лимитират разпространяването на пандемията.

Посолствата на Съединени американски щати към момента ще бъдат отворени и налични за подкрепяне на американски жители, заяви Държавният департамент. Въпреки това той прикани всички американци в чужбина да се приберат, в случай че са налични пътнически полети, срещащи усложнения заради пандемията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР