САЩ полагат всички усилия, за да гарантират, че ситуацията около

...
САЩ полагат всички усилия, за да гарантират, че ситуацията около
Коментари Харесай

Пентагонът: САЩ полагат големи усилия ситуацията около Украйна да не прерасне във война

Съединени американски щати поставят всички старания , с цел да подсигуряват, че обстановката към Украйна няма да докара до военна борба . Това заяви във вторник министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин в онлайн изявление за американското издание Defense One, оповестява ТАСС.

" Няма да злоупотребявам какво би могло да се случи в този случай ", отговори той на въпроса какви дейности биха подхванали Съединените щати при положение на хипотетично допустима съветска инвазия в Украйна , с цел да са сигурни, че това няма да се случи.

" Просто бих споделил, че на първо място нашата цел е да се уверим, че това няма да се случи . Работим с задгранични сътрудници и съдружници , с цел да предадем на Русия, че това е в действителност неприятна концепция. "
 Байдън ще предизвести Путин, че Русия ще бъде ударена с най-тежките наказания, в случай че нахлуе в Украйна
Байдън ще предизвести Путин, че Русия ще бъде ударена с най-тежките наказания, в случай че нахлуе в Украйна

Екипът на Байдън е разпознал набор от стопански наказания, които да наложи на Русия

Той сподели още, че Съединени американски щати ще се управляват от дипломация в обстановката към Украйна и Тайван . " Нашата цел и в двата случая е дипломация и да разгадаем тези въпроси по метод, който не води до боен спор . И мисля, че това е извънредно значимо да се помни ", сподели Остин.

Министърът на защитата на Съединени американски щати сподели, че слагането на ултиматуми от страна на Съединени американски щати към Русия в актуалната обстановка към Украйна, очертаването от Вашингтон на избрани стандартни граници по отношение на Москва би било контрапродуктивно .

" Мисля, че в обстановки като сегашната, рисуването на червени линии единствено изостря казуса . Мисля, че би трябвало да се съсредоточим върху намирането на способи за деескалация и понижаване на напрежението ", изяснява той, дали Съединени американски щати би трябвало просто да предупредят Русия за готовността си да употребява военна сил а, в случай че нахлуе в Украйна.
 Тайван съзря опит на военните на Китай да го изтощят, само че може да отговори
Тайван съзря опит на военните на Китай да го изтощят, само че може да отговори

" Нашите национални сили демонстрираха, че въпреки вие да имате тази мощ, ние имаме контрамерки "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР