САЩ планират да въведат санкции срещу Русия заради отношението към

...
САЩ планират да въведат санкции срещу Русия заради отношението към
Коментари Харесай

САЩ удрят Русия със санкции

САЩ възнамеряват да вкарат наказания против Русия поради отношението към опозиционния водач Алексей Навални, заяви в понеделник CNN. Според информацията двама чиновници от администрацията на Белия дом са декларирали, че ограниченията ще бъдат наложени в съгласуваност с Европейския съюз, който също приготвя личен набор от наказания, съобщи БНР.

Източниците на CNN прибавиха, че президентът Джо Байдън желае " да изпрати мощно обръщение за правата на индивида и значимостта да се работи дружно със съдружниците ". Те също по този начин обявиха, че американската администрация приготвя проекти за " справяне с по-широк набор от провокации, сложени от Русия през идващите седмици ", в това число изпълнителна заповед на президента на Съединени американски щати за санкциониране на " многократните набези на Москва против американската народна власт и американския личен състав ".

По-рано " Хоризонт " заяви, базирайки се на дипломатически източници, че посланиците на страните членки от Европейски Съюз са договорили налагането на наказания на съветски представители във връзка със случая " Навални ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР