САЩ отменя изискванията за тестване за коронавирус за всички пътници,

...
САЩ отменя изискванията за тестване за коронавирус за всички пътници,
Коментари Харесай

САЩ премахват PCR тестовете за влизане в страната

САЩ анулира условията за тестване за ковид за всички пасажери, които идват в от чужбина, заяви администрацията на американския президент. Мярката влиза в действие от среднощ в неделя

Центърът за надзор на болесттите (CDC) реши " въз основа на науката и данните ", че е време да се отстрани ограничаването, съобщи в петък пред " Политико " почитан чиновник на администрацията.

" CDC ще направи повторна оценка на това решение след 90 дни и както и при други политики, CDC ще продължи да го прави оценка непрестанно ", сподели служителят.

От известно време самолетните компании и туристическият отрасъл упорстват рестриктивните мерки да бъдат анулирани, като настояват, че те обезкуражават пътуванията със аероплан в миг, когато пасажерите демонстрират все по-голям интерес към полетите.

В петък висшият чиновник на администрацията съобщи, че Центърът за надзор на болесттите към момента предлага тестване преди " всевъзможен тип " пътешестване със аероплан.

Белият дом съобщи, че Центърът по надзор на болесттите към момента може да върне това тестванията според от възходящия брой случаи на COVID-19
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР