САЩ не изключват трансфера за Украйна на бойни самолети западно

...
САЩ не изключват трансфера за Украйна на бойни самолети западно
Коментари Харесай

NBC News: Началник-щабът на ВВС на САЩ допусна прехвърлянето на бойни самолети в Украйна

Съединени американски щати не изключват прехвърлянето за Украйна на бойни самолети западно произвеждане. Това съобщи началникът на щаба на Военновъздушни сили на Съединени американски щати военачалник Чарлз Браун, изказвайки се на годишния конгрес по сигурността на института Аспен в американския щат Колорадо. Това оповестява NBC News.

Американският военачалник сподели, че Съединените щати обмислят да оказват помощ на Украйна да укрепи военновъздушните си сили с нови самолети западно произвеждане, като добави, че решението за избора на вида бойни машини остава на украинската страна.

„ Не мога да злоупотребявам с какъв тип аероплан може да летят “, сподели Браун, добавяйки, че съвсем несъмнено няма да са самолети, проектирани от Русия.

На собствен ред Fox News оповестява, че група американски сенатори тази седмица прикани Пентагона да " обмисли " прехвърлянето на военни самолети в Украйна.

В писмо, изпратено до министъра на защитата Лойд Остин и ръководителя на Съвета на началник-щабовете Марк Мили, двупартийна група от шестима сенатори прикани Министерството на защитата „ да обмисли включването на изтребители от четвърто потомство и главно летателно образование “ в идните пакети военна помощ.

Администрацията на Байдън към момента не е подкрепила самодейността, като чиновници от администрацията му настояват, че тя може да ескалира спора и може да се окаже логистично сложна за вярната поддръжка на самолетите и образованието на водачи.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР