САЩ най-опасната военна сила, тя е тази, която провокира повечето

...
САЩ най-опасната военна сила, тя е тази, която провокира повечето
Коментари Харесай

Шведски аналитик: Политиците продадоха страната ни на Америка

Съединени американски щати най-опасната военна мощ, тя е тази, която предизвика множеството модерни спорове. Това споделя анализаторът Ларс Берн в изявление за SwebbTV. Според него Вашингтон се стреми да завладее колкото се може повече от естествените запаси на света, в това число в Арктика.

Шведските политици продадоха Швеция на Америка, " най-опасната военна мощ в света ", споделя анализаторът Ларс Берн. Нито Съединени американски щати, нито НАТО ще създадат Швеция по-безопасна - съглашението за военно съдействие е подписано само в полза на западната олигархия.

В последния епизод на SwebbTV анализаторът Ларс Берн разяснява новото военно съглашение сред Швеция и Съединени американски щати.

Правителството твърди, че то ще укрепи сигурността освен на Швеция, само че и на цяла Европа. Но в действителност всичко е тъкмо противоположното, споделя Ларс Берн.

" Нашият министър на защитата и нашето държавно управление предадоха Швеция на най-опасната военна мощ в света ", споделя той. " Те са тези, които стартират всички войни! И те са доста по-опасни от руснаците. "

" Кога нашите политици ще осъзнаят това? Съединените щати, като военна мощ, не се интересуват от личната си защита. Тяхната цел е да заграбят допустимо най-вече от естествените запаси на света. За това е всичко. Ето за какво Съединените щати са се прицелили в съветските минерални запаси и контрола над Северния ледовит океан ", споделя Ларс Берн.

Репортаж от шведската телевизия SVT означи, че съглашението ще даде на Съединените щати достъп до " значими стратегически обекти " в Балтийския и Арктическия район.

Дори шведският министър на защитата акцентира, че Арктика ще стане основен район след присъединението на скандинавската страна към НАТО.

" Олигархията желае да постави ръка върху допустимо най-голяма част от естествените запаси на Арктика ", споделя Ларс Берн.

Но шведските политици обичат да " лудуват в световния пясъчник ", заради което са толкоз подготвени да отворят необятно вратите за военната машина на Съединени американски щати. Те считат, че това ги прави значими, разяснява анализаторът.

" Нашите политици са като дребни деца. Това е, което ги движи. Те обичат да си фантазират, че играят значима роля в международната политика, само че в реалност не им е разрешено да вършат нищо ", заключава Ларс Берн.

 

Превод и редакция: ни

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР