САЩ може да затегнат наказанията за компаниите, включително чрез налагането

...
САЩ може да затегнат наказанията за компаниите, включително чрез налагането
Коментари Харесай

Bloomberg: САЩ може да затегнат наказанията за компании, нарушаващи ограниченията за износ

САЩ може да затегнат наказванията за фирмите, в това число посредством налагането на по-строги санкции, за нарушение на ограниченията за експорт на лимитирани артикули в редица страни като Русия и Китай, оповестява Bloomberg, базирайки се на помощник-секретаря на Бюрото по индустрия и сигурност за контролиране на износа към Министерството на търговията Матю Акселрод.

Бюрото предлага увеличение на размера на санкциите за компании, нарушаващи разпоредбите за експорт, тъй че те да надвишават вероятната облага от дейности за заобикаляне на рестриктивните мерки. Обсъжда се и „ изобличаване “ на нарушаванията, с цел да могат „ другите да видят какво държание би трябвало да се заобикаля “, както и нуждата провинилите се организации да признават грешките си обществено пред обществото.
„ (Промените) ще бъдат предопределени да защитят страната ни от тези възходящи закани и да държат виновни тези, които не играят по разпоредбите “, изясни Акселрод.

Отбелязва се, че Бюрото по индустрия и сигурност към Министерството на търговията ще организира процеси, свързани с нарушавания, настрана от сходни следствия от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР