САЩ и Южна Корея планират да започнат своята трета съвместна

...
САЩ и Южна Корея планират да започнат своята трета съвместна
Коментари Харесай

Военните учения между САЩ и Южна Корея вече ще са виртуални

САЩ и Южна Корея възнамеряват да стартират своята трета взаимна военна подготовка посредством компютърна симулация. Тази смяна във формата ще бъде въведена до две седмици и е поради директивата, която Доналд Тръмп издаде преди две години за намаляването на мащаба на строевата подготовка.

Общият евентуален съперник на двете страни е диктаторския режим на Ким Чен-ун в Северна Корея, който продължава да разраства своя боеприпас, включващ и нуклеарни оръжия.
КНДР дислоцира войски по границата с Южна Корея Пхенян се готви за огромни военни учения
Преминаването към цифровите тренировки, обаче, ще значи, че бойците няма да са изпълнявали взаимни маневри в полеви условия. Пропуснатите учения значат, че двете страни ще имат по-малко схващане за уменията и системите от оръжия на другия, подкопавайки взаимното доверие, което е от изключителна значимост за битката един до друг при положение, че избухне война. Това е мнението на някогашни висши военнослужещи от южнокорейската войска, което те споделят пред „ Уолстрийт джърнал “.

Последната огромна подготовка за дейности на Корейския полуостров беше извършена с присъединяване на десетки хиляди военнослужещи на двете партниращи си армии през 2018 година Сега тя ще е пред компютърни екрани и ще ангажира едвам няколко хиляди души.

Противоепидемичните ограничения за отдалеченост и носене на маска на закрито също ще бъдат спазвани.

Според отчет на Института по стратегически проучвания, работещ с американската войска, Съединени американски щати и Южна Корея са задоволително готови за сериозен конфликт с войските на КНДР. Въпреки това тяхната подготовка е „ възмутително незадоволителна “ за военни дейности с Китай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР