САЩ и Обединеното кралство подписаха забележително споразумение за изкуствения интелект,

...
САЩ и Обединеното кралство подписаха забележително споразумение за изкуствения интелект,
Коментари Харесай

САЩ и Обединеното кралство подписаха забележително споразумение за тестване на безопасността на ИИ

Съединени американски щати и Обединеното кралство подписаха удивително съглашение за изкуствения разсъдък, защото съдружниците станаха първите страни, които публично си сътрудничат за това по какъв начин да тестват и правят оценка рисковете от нововъзникващи AI модели.

Споразумението, подписано в понеделник във Вашингтон от министъра на науката на Обединеното кралство Мишел Донелан и министъра на търговията на Съединени американски щати Джина Раймондо, излага по какъв начин двете държавни управления ще обединят механически познания, информация и гений за сигурността на ИИ.

>

Сделката съставлява първото двустранно съглашение по отношение на сигурността на изкуствения разсъдък в света и идва в миг, в който държавните управления упорстват за по-голямо контролиране на екзистенциалните опасности от новите технологии, като потреблението им при нездравословни хакерски атаки или планиране на биологични оръжия.

„ Следващата година в действителност би трябвало да действаме бързо, тъй като излиза идващото потомство [AI] модели, които могат изцяло да трансформират играта и не знаем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР