САЩ готвят военна офанзива във Венецуела с прехвърлянето на военни

...
САЩ готвят военна офанзива във Венецуела с прехвърлянето на военни
Коментари Харесай

Русия предупреди за военна намеса на САЩ във Венецуела

САЩ готвят военна атака във Венецуела с прехвърлянето на военни в Пуерто Рико и в Колумбия. Това предизвести шефът на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, представен от РИА Новости, представена от БНР.

„ Проявявайки жлъч и надменност във връзка с венецуелския народ, Съединени американски щати готвят военна атака в самостоятелна страна. Прехвърлянето на територията на Пуерто Рико на американски спецчасти, разполагането на подразделения на армията на Съединени американски щати в Колумбия и други обстоятелства еднопосочно приказват, че Пентагонът ускорява групировката на войските си в района за задействането им в интервенция по свалянето на законно определения настоящ президент Николас Мадуро “, съобщи Патрушев в изявление за в. „ Аргументи и обстоятелства “.

Той упрекна за тежкото икономическо състояние във Венецуела американските наказания и ембарго. И акцентира, че точно поради желанието на Вашингтон да смъкна Мадуро, Каракас се е отказал от налаганата й от Съединени американски щати филантропична помощ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР