САЩ ги очаква съдбата на СССР, пише украинското издание “Главред“

...
САЩ ги очаква съдбата на СССР, пише украинското издание “Главред“
Коментари Харесай

САЩ ги очаква съдбата на СССР

САЩ ги чака ориста на Съюз на съветските социалистически републики, написа украинското издание “Главред “ в материал, представен от организация " Фокус ".

На идните президентски избори тази година 74-годишният Доналд Тръмп ще се изправи против 78-годишния Джо Байдън или 79-годишния Бърни Сандърс. Картината е напряко страховита! Американците ще гледат борбата на младеещите с последни сили възрастни хора, на които съгласно законите на стареенето мозъкът стартира да понижава по мярка още на 50 години. Отдавна се вижда, че доближаването на междинната възраст на политическия хайлайф със междинната дълготрайност на живота в страната постоянно е сигурен знак, показващ края на виталния цикъл на режим, план или даже цяла цивилизация.

През 1917 година, когато болшевиките идват на власт, Владимир Илич Ленин, на 47 години, е най-старият член на държавното управление. Той е носел прякора „ Стареца “. Всички останали национални комисари са били на възраст от 30 до 40 години. Така е почнал комунистическият план. Оттогава междинната възраст на номенклатурата на Съюз на съветските социалистически републики стартира последователно да се усилва. Червеният план доближи своя пик при започване на 50-те години, след което стартира да запада. Към момента на гибелта на Брежнев през 1982 година Съюз на съветските социалистически републики е изцяло изумен от склеротични феномени и междинната възраст на неговото Политбюро е 70 години. Леонид Илич (Брежнев – бел. ред.) умира на 75-годишна възраст, достигнал старешки маразъм на управническия пост. Той бе сменен от " младия " 67-годишен Андропов, който към този момент безнадеждно болен и почива 1,5 години по-късно. Андропов беше сменен от едвам живия 72-годишен Черненко, който умря няколко месеца по-късно. Агонизиращата номенклатура се опита да поеме пресен въздух благодарение на 54-годишния Горбачов, само че нищо не можеше да се промени. Съюз на съветските социалистически републики беше жертван. Няколко години по-късно животът на руската система завърши.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР