САЩ дислоцираха самолетоносач в Близкия изток, за да изпратят ясно

...
САЩ дислоцираха самолетоносач в Близкия изток, за да изпратят ясно
Коментари Харесай

САЩ дислоцираха самолетоносач и бомбардировачи срещу Иран в Близкия изток

САЩ дислоцираха самолетоносач в Близкия изток, с цел да изпратят " ясно и недвусмислено обръщение " на Иран , оповестяват Би Би Си и други медии.

Съветникът по национална сигурност на Белия дом Джон Болтън съобщи, че са подхванали дейностите " в отговор на редица проблематични и ескалиращи сигнали и предизвестия ".
 Иран активизира всички запаси за продажба на нефт на „ сивия пазар”
Иран активизира всички запаси за продажба на нефт на „ сивия пазар ”

Министърът не разкри детайлности за " сивия пазар "

" Ройтерс " отбелязва, базирайки се на американски източник, че разполагането на самолетоносача е на основата, че е допустима офанзива против въоръжените сили на Съединени американски щати.

Болтън предизвести, че те ще подхващат контраофанзива с " безпощадна мощ ".
 Снимка 421733
Източник:

В известие съветникът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп отбелязва: " Съединени американски щати разполагат ударната група USS Abraham Lincoln (Ейбрахам Линкълн) и ударна група бомбардировачи в района на Централното командване на Съединени американски щати, с цел да изпратят ясно и недвусмислено обръщение на иранския режим, че на всяка офанзива против ползите на Съединени американски щати или нашите съдружници ще бъде отговорено с безпощадна мощ ".
 Рохани прикани Иран да се сплоти против Съединени американски щати във „ войната на надеждата”
Рохани прикани Иран да се сплоти против Съединени американски щати във „ войната на вярата ”

Нашата война през днешния ден е война на вярата

" Съединени американски щати не търсят война с иранския режим. Но ние сме изцяло готови да отговорим на всяка офанзива, дали посредством прокси сили, Революционната армия или постоянните ирански сили ", добави той.

Самолетоносачът беше в Европа за военни игри със съдружниците на Съединени американски щати, които се организират от края на април. Не за първи път USS Abraham Lincoln е изпращан в Персийския залив. Но този път е ситуиран на фона на напрежението сред двете страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР