САЩ да не участват във враждебни действия спрямо КНДР, а

...
САЩ да не участват във враждебни действия спрямо КНДР, а
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен Ун заплаши да отнеме спокойния сън на Байдън

САЩ да не вземат участие във враждебни дейности по отношение на КНДР, а стопанинът на Белия дом „ по-добре да не прави неща, които ще му попречат да спи спокойни идващите четири години “. Това се споделя в изказване на Ким Йо Чен, сестра на севернокорейския водач Ким Чен Ун, оповестено от медиите в Пхенян, предадоха осведомителните организации.

Тя заплаши страната ѝ да излезе от военното съглашение с южната си съседка поради „ нападателните ѝ дейности “, съобщи БНР. Южна Корея още веднъж избра „ пътя на войната “ и „ пътя на рецесията “ вместо „ топлия път на целия корейски народ “, показва Ким Йо Чен във връзка на почналите предходната седмица взаимни военни учения на Съединени американски щати и Южна Корея. В изказването се показва, че Пхенян деликатно ще следи държанието на Сеул.

„ Ако то стане по-провокационно, ще бъдат взети специфични ограничения, да вземем за пример ние самоуверено ще се откажем от междукорейското военно съглашение " от 2018 година за понижаване на военното напрежение по границата сред двете страни, предизвестява сестрата на Ким Чен Ун. Това е първото обръщение на КНДР към администрацията на Байдън. То бе оповестено, откакто Белият дом заяви, че се е опитал да се свърже с Пхенян, само че не получава отговор от него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР