САЩ бяха уведомени за действията на руските военни във Венецуела,

...
САЩ бяха уведомени за действията на руските военни във Венецуела,
Коментари Харесай

Лавров: САЩ бяха уведоми за действията на руските военни

САЩ бяха известени за дейностите на съветските военни във Венецуела, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление, оповестено на страницата на съветското външно министерство, представено от TACС, съобщи " Фокус ".
" Министерството на външните работи на Руската федерация към този момент направи подобаващ коментар ", съобщи съветският външен министър, разяснявайки изказванията на Вашингтон по отношение на идването на съветските военни във Венецуела. Отговорихме на телефонния диалог, който държавният секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео ми направи с почти същия, само че по-учтив звук. Обяснихме какво прави военният ни личен състав във Венецуела, предоставяйки оборудването, което доставихме в сходство с междуправителствено съглашение на безусловно законна и правна основа, утвърден от Народното събрание на Венецуела и е изцяло в сходство с конституцията на Венецуела. "
Лавров добави, че не има намерение да разяснява формата, в която беше насочен апел към Русия да изтегли военните от Венецуела. " Не разисквам маниерите. Сега е моментът за такива нови подходи, изключително в американската политика, стъпки и изказвания ", заключава той. - Оставям на всеки да го реши персонално.
Агенцията напомня, че Съединени американски щати предизвестиха Русия да изведе съветските военни от Венецуела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР