Сашо Кадиев може и да е лудо влюбен в Ивелина

...
Сашо Кадиев може и да е лудо влюбен в Ивелина
Коментари Харесай

Катето Евро ще става официална свекърва?

Сашо Кадиев може и да е бясно влюбен в Ивелина Чоева, само че май няма никакво желание да застава пред олтара с нея. Не го направи с майката на детето си Таня Тончева, макар че двамата живяха на фамилни начала близо 10 години. По всичко наподобява, че и в този момент няма да промени решението.

Дали пък моделката не желае към този момент да се види в бяла сватбена рокля, на това се чудят почитателите й в обществените мрежи, изключително пък, откакто видяха какъв брой доста й отива да държи букет в ръцете. На скорошна фотография с Кадиев, брюнетката удостоверява тъкмо това, осведоми " Блиц ".

Слуховете все по-упорито настояват, че синът на Катето Евро е от мъжете, които избират да си останат върли ергени, в сравнение с да сложат халка на пръста си. На това към този момент не се надявала и майка му.

Както знаем обаче, всяко предписание търпи изключения - по този начин, както всеки си намира майстора и единствено времето ще покаже дали тази роля в живота на Кадиев ще изиграе именно Ивелина Чоева
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР