Сашка Васева продължава да се възстановява от тумора в мозъка,

...
Сашка Васева продължава да се възстановява от тумора в мозъка,
Коментари Харесай

Сашка Васева загуби усмивката си

Сашка Васева продължава да се възвръща от тумора в мозъка, въпреки и с доста постепенно движение. Васева е настанена с помощта на брачна половинка си – предприемача Христо Бакърджиев в първокласен санаториум в Германия, където експерти са поели грижите за здравето и от " а " до " я ". 

Изпълнителката на " Левовете в марки " съумяла да се резервира душевен крепко стъпила на земята, макар тежките хирургически интервенции, които немските доктори направиха за изваждане на израстък от мозъка й.

Съпругът на Васева и записал час за стоматолог, защото зъбите на певицата били в плачевно положение поради вливанията на жизненоважни химически субстанции посредством системи – развой, които траял с месеци. От медицинските течности зъбите й станали ронливи и се налагало незабавно да бъдат ремонтирани. 

Сашка държала да има съвършена визия, тъй като била твърдо уверена, че е един ден ще се върне вкъщи, а по-късно ще се качи на сцената, с цел да радва феновете си. Окрилена от вярата, тя била твърдо решена да си направи нови зъби, с цел да възвърне чаровната си усмивка, писа  " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР