Сашка Васева, Енджи Касабие, Дани Петканов, Миглена Каканашева – Мегз

...
Сашка Васева, Енджи Касабие, Дани Петканов, Миглена Каканашева – Мегз
Коментари Харесай

Eто кои са петте сигурни съквартиранти в къщата на VIP Brother!

Сашка Васева, Енджи Касабие, Дани Петканов, Миглена Каканашева – Мегз и Тото от „ Скандау “ са първите оповестени имена на участници, които ще прекрачат прага на Къщата на Big Brother този понеделник. Това стана ясно по време на особено събитие за медии с водещи Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева, Миглена Ангелова.
Журналистите се оказаха провокирани от Big Brother да се включат в специфична задача, с цел да отгатнат сами имената на част от бъдещите Съквартиранти и макар че не съумяха да познаят всички петима, Ники Кънчев ги успокои, че има особено позволение от Big Brother да издаде останалите. Извън оповестените VIP участници, водещите загатнаха, че подборът тази година е в действителност разнороден и подсигурява извънредно мощен сезон.

Освен огромната изненада – петима доказани бъдещи Съквартиранти, на специфичното събитие представителите на медиите видяха и първите фрагменти от Къщата – 3D планове. Тази година тя е превърната в същинско любовно гнездо с доста нови кътчета, в които участниците могат да се отдават на сантиментални диалози или просто всички дружно да се забавляват.

Кои са останалите VIP Съквартиранти и ще се извърши ли най-известната Къща с обич и непредвидими страсти, ще разберем още този понеделник, 11 септември, от 20:00 часа онлайн по NOVA.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР