Саша Илич определи причините за загубата на ЦСКА от Черно

...
Саша Илич определи причините за загубата на ЦСКА от Черно
Коментари Харесай

Саша Илич: Трябва да си извадим поуките, има още много мачове в първенството

Саша Илич дефинира аргументите за загубата на ЦСКА от Черно море с 1:2. " Червените " отпаднаха от Sesame Купа на България по този метод, а наставникът на отбора прикани всички да си вземат поука от провалянето. 

" Първо на първо приказваме за турнирен мач, който е по-различен. Играхме против вятъра в първото полувреме и играта не вървеше. Направихме доста самостоятелни неточности ", сподели Саша Илич след срещата. 

" Трябва да си извадим поуките от огромните неточности, с цел да не ги повтаряме. Не ни е оказала въздействие почивката, Назон се върна болен, просто не вървяха нещата, Туфегджич също се контузи и това е ", разяснява треньорът на " армейците ".

" Не разбирам, какво значи различен ЦСКА? Когато допуснеш две доста огромни самостоятелни неточности, към този момент ти остава този напън. Освен това видяхте, че ударихме две греди, нямахме и късмет. Получихме единствено пет минути добавено време, макар че имаше голове, смени, бавене на играта, само че нашите футболисти би трябвало да си изкарат поука, че би трябвало от първата минута да играят съществено ", показа още Илич. 

" Това че отпаднахме е неприятно за ЦСКА, защото ЦСКА е тим, който би трябвало да се бори за всички титли. Всеки идващ мач за нас би трябвало да е като финален. Има още доста мачове до края на шампионата, не знам какво ще стане ", приключи той. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР