Саша Илич даде първата си пресконференция като треньор на ЦСКА.

...
Саша Илич даде първата си пресконференция като треньор на ЦСКА.
Коментари Харесай

Саша Илич: В големия ЦСКА съм и обещавам работа! Искам играчи, които да правят разликата

Саша Илич даде първата си конференция като треньор на ЦСКА. Сърбинът приказва пред публицисти в залата на стадион " Българска войска ".

Ето какво сподели той:

" Аз съм Саша Илич - новият треньор на ЦСКА. С моите помощници сме тук, с цел да създадем всичко най-хубаво за тима. Щабът ми го знаете. От остарелия остава единствено Стоян Колев, който е треньор на вратарите. Първият контакт с мен беше в края на февруари. Тогава към момента бях отпред на Чукарички. За мен беше чест, че хора от огромен тим се интересуват от мен. Много някогашни треньори на ЦСКА ми споделиха позитивни неща за клуба. Когато разтрогнах с Чукарички, диалозите ни станаха по-чести. Обещавам доста работа. Искам да повеждам тим, който се бори за нещо. За условия се приказва най-после. Това беше значимо за мен, да повеждам тим, който гони високи цели.
 Снимка 576895
Източник:

Със сигурност има упования към мен. ЦСКА е най-големият български клуб с 31 трофеи. От 3 дни съм при тима. Трябва време да опозная футболистите. Ще стартираме крачка по крачка, имаме добра основа. Трябва да подсилим тима във всички линии, с цел да реализираме по-добри резултати от предходните години. Трябват ми играчи, които да вършат разликата, а не огромен брой футболисти. Трябва да привличаме титуляри. Няма да имаме задоволително време. Сезонът стартира скоро. Няма да диря оправдания. Често ще приказвам с играчите, с цел да бъде ЦСКА този тим, който би трябвало да бъде. Трябва ни ляв бек най-много, тъй като Мазику напусна. Искам футболист в средата на терена, който да донесе динамичност. Не върша огромни селекции. Ако са чужденци, те би трябвало да са такива, че да вдигнат равнището. Милан Макарич? Познавам го, само че не знам да го желаеме в ЦСКА. Кайседо е най-хубавият футболист на тима. Вкарал е доста голове. Със сигурност съществуват предложения за него. Знам, че е с националния си тим и ще се причисли към тима в Австрия.
 Снимка 576894
Източник:

ЦСКА има доста млади и надарени играчи. Аз обичам да работя с млади. Те са цялостни с готовност и доста стимулирани. Не се опасявам, в случай че някой от тях покаже, че мога да му гласоподавам доверие, да го направя. Шопов е бил в Нидерландия. Има капацитет. Млад състезател, направил е към този момент усещане в България. Изключително надарен, би трябвало да се работи с него. Лазар е поливалентен, ще донесе нещо позитивно на ЦСКА. Доста добре игра в Сърбия през последните години. Изключително бърз е и нека оправдае упованията.

Пак ще кажа - трябват ми играчи, които да вършат разликата. Това постоянно коства пари. Имам един месец до началото на сезона да работя с тима. Най-добре за един треньор е да пристигна преди началото на сезон, а не по време на сезона.

Не е прелестно напрежението сред почитателите и управлението. Трябва да има връзка сред двете страни. Бил съм състезател на огромни тимове и почитателите са значими. Ще се опитам с играта ни и резултатите да върна публиката на стадиона.

Няма значение дали футболистът е българин или чужденец, дали остарял или млад. Трябва да може да играе добър футбол ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР