Съседните общини Бургас и Камено все още се възстановяват след

...
Съседните общини Бургас и Камено все още се възстановяват след
Коментари Харесай

Бургас и Камено канят на обсъждане местните е идеи в сектор "Рибарство"

Съседните общини Бургас и Камено към момента се възвръщат след бедствието, провокирано от проливния дъжд във вторник против сряда, само че животът продължава. В близко бъдеще те ще имат достъп до европейски запаси за развиване на обичайния за тях бранш " Рибарство " - опция, която не трябва да бъде пропусната.

В тази връзка Общините Бургас и Камено насочат покана към всеки собствен предприемчив гражданин, който има предпочитание да сътвори собствен бизнес или да развие към този момент съществуващо дружество и активност в областта на риболова, производството и преработката на риба и аквакултури, да пристигна на публичното разискване, което ще се организира на следващия ден, 28 октомври, от 14 часа в клуб " Морски сговор " - командният център и сърцето на Рибарското населено място " Ченгене скеле ".

Там те ще могат директно да изкажат своето мнение за препоръчаните цели на новата Стратегия за развиване на бранша, за критериите, по които ще бъдат оценени бъдещите планови оферти, с които ще се кандидатства за европейско финансиране.

Мнението на всеки участник е от значително значение за верния избор на съответни цели и триумфа на начинанието!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР