Съседите го предупредили за това, че тя е с него

...
Съседите го предупредили за това, че тя е с него
Коментари Харесай

Златотърсачка Се Ожени За Дърт, Но Богат Грозник! Дочака Го Да Пукне, Но След Това Разбра Кой Се Смее Последен!

Съседите го предизвестили за това, че тя е с него единствено поради парите му. Сандрин се занимавала с недвижима благосъстоятелност и знаела тъкмо какъв брой „ коства “ Марсел. Хората забелязвали тази двойка, модерна млада жена и дъртак.

Струваше му се, че го е направила, само че Марсела не го е грижа. Той се радваше прекалено много на живота си. През 2011 година, макар неодобрението на цялата общественост, те се оженват. Всеки към този момент я беше подозирал, а след сватбата й даде още по-голяма причина да се съмнява.

Тя траяла да живее и работи в Париж, и Марсел я посещавал единствено когато той имал време. След една година брак, Марсел бил с двамата си другари, когато потърпевши при автомобилна злополука. Другите оживели, само че Марсел бил погубен. Селяните считали, че Сандрин е отговорна за злополуката. Тя плачела на погребението.

Малко по-късно тя стартира да упорства неговите наематели да се изнесат.

Все отново се оказало, че Марсел е направил изненада. Той оставил всички къщи, които построил за наемателите си, които живеят в тях. Той оставил парите на своето семейство и другари. Сандрин не получила нищо. В последна сметка тя въпреки всичко се омъжила за него с изгода, само че Марсел не бил толкоз уязвим, колкото другите си мислели.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР