Съсед тормози възрастна двойка лесбийки, като всеки път им пуска

...
Съсед тормози възрастна двойка лесбийки, като всеки път им пуска
Коментари Харесай

Лесбийки обвиняват съсед, че ги тормози с When a Man Loves a Woman

Съсед тормози стара двойка лесбийки, като всякога им пуска с цялостна мощ парчето " When a man loves a woman " (Когато един мъж обича една жена), след което те го дадоха на съд,пише в. " Сън ".

Най-приятелски настроените места към гейовете в света

Дамите от Саутхамптън , Хелън Ричардсън и Пола Холанд , смятат, че упоменатото класическо парче в осъществяване на Пърси Следж е насмешка по отношение на тяхната полова ориентировка и е с хомофобско наличие. Обвиняемият комшия е 56-годишният милионер Нийл Димът .

Барак Обама е стана първият US президент на корица на списание за гейове (СНИМКИ)

За свое оправдания той акцентира, че петелът на лесбийките кукуригал ужасно мощно . И единственият метод той да бъде заглъхнал, било с стартирането на шлагера на Следж. Хелън и Пола са твърдо уверени, че съседът им Нийл е хомофоб и не утвърждава еднополовата им връзка. " Веднъж той пуска песента да се повтаря в продължение на цялостен час. Това беше подигравка с нас! ", жалва се Хелън Ричардсън .

Дали тези доводи ще се окажат безапелационни за съда, ще покаже времето. Нийл Димът от своя страна е убеден, че ще завоюва делото.
Millionaire trolls lesbian neighbours by blasting 'When a Man Loves a Woman' on a loop for an hour. LMAO. pic.twitter.com/xNzXXFO0ZM
— Brexiteer Gent
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР