Със завръщането си във „Фермата“, при това като седмичен началник,

...
Със завръщането си във „Фермата“, при това като седмичен началник,
Коментари Харесай

Христина предаде Александър във Фермата

Със завръщането си във „ Фермата “, освен това като седмичен шеф, темпераментната участничка Христина разгласи, че желае да покаже по-спокойната страна на характера си, както и че няма да потегля да отмъщава на тези, поради които един път към този момент беше отстранена от играта.

Въпреки устрема да не провокира отрицателни реакции с държанието си, тя въпреки всичко съумя да си завоюва негодуванието на съфермерите си, а повода беше изборът й на тазседмичния първи дуелист. Христина трябваше да избира сред двамата назначени от нея ратаи – лесовъдката Милена и интровертът Александър. На пръв взор, а и съгласно упованията на участниците, дуелистът беше явен – Милена. Причината е, че лесовъдката не си икономисва рецензиите към софиянката, също така пред всички я назова „ зло “. За разлика от нея, Сашо беше измежду единиците хора, които поддържаха Христина по време на дуела, на който тя отпадна.

Скандалжийката обаче шокира всички, заявявайки, че за своето място в шоуто ще се бори Александър. Въпреки голямото прелъщение, което изпитвала, с цел да види лесовъдката в борба, тя въпреки всичко предпочела да не се поддава на страстите си.

Решението на Христина беше несъмнено като изменничество към Сашо, който беше измежду дребното фермери, с които тя към момента продължаваше да поддържа спокойни връзки. Останалите мъже я дефинираха като страхливка, а футболният управител Митко даже съзря тактика в дейностите й, с цел да се хареса на хората.

Самият Александър също не скри разочарованието си от развоя на събитията. Въпреки че го очаквал, той призна, че се усеща предаден от софиянката.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР