Със завладяващ готик спектакъл Мария Христева ще представи новата линия

...
Със завладяващ готик спектакъл Мария Христева ще представи новата линия
Коментари Харесай

MH Wonderland ще представи фентъзи приказка

Със вълнуващ готик театър Мария Христева ще показа новата линия розе, бяло и алено вино на сцената на столичния Готъм Клуб. Специален посетител на събитието е Лудият Шаркар. Идеята е въодушевена от едноименния разказ на Луис Карол и пресъздава усета на младият негосиант за виното, брандирането и цялостната идея към представянето му на пазара.

В доминирания от мъже свят на виното, 27 годишната Мария Христева се впуска в приключението да купува продукцията на дребни производители и винарски мазета. По този метод дава своя персонален почерк в производството на вино и по-късно го предлага на пазара под лична марка, подбирайки най-хубавото от всеки винен район. „ В България до този миг не беше правено сходно нещо и, по тази причина е толкоз забавно. Така се роди концепцията за MH Wines.

Заедно с моя екип желаеме да откриваме изключителни съкровища, скрити из старите залежали бъчви на някоя дребна и непозната маза, защитавани гневно от енолозите и да ги поднесем с нашия почерк на феновете на тази просвета. Накратко, това е специфична първокласна селекция виновност, подбрана и създадена само за основания от нас бранд.” – споделя Мария. Запазила детския дух, тя постоянно търси новаторски метод в представянето на всяка своя винена селекция.

На 9-и май, в столичния Готъм Клуб, спектакълът MH Wonderland ще завладее всички сетива на присъстващите с авторски микс от дегустация на вино и танцово шоу, дирижирано от самата Мария Христева. В него тя ще разкрие духа на новите линии розе, бяло и алено вино, а декорите ще потопят гостите в достоверната атмосфера на обичаната фентъзи приказка „ Алиса в страната на чудесата”.

Автор на театралното оформление е Мария Христева, а специфичен посетител на събитието ще бъде Лудият Шапкар. Хореографията на танците е дело на хореографката Констанция Терзиева, а танцьорите от Денс Студио Дежа Вю ще изпълнят сцената с приказни претекстове. За гостите са готови специфични тематични шоколадови дарове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР