Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на електронното

...
Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на електронното
Коментари Харесай

Иво Прокопиев пласира поредно протеже - назначената за зам.-министър на електронното управление Адриана Попова е негов съдружник във фирмата "А Дейта Про"

Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на електронното ръководство е назначена Адриана Попова. Тя е магистър по национална сигурност и бакалавър по финанси. През 2017 г и през 2013 г е шеф на кабинета на заместител министър-председатели в две служебни държавни управления. Между 2015 г и 2017 г Адриана Попова е изпълнителен шеф на Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии и член на Съвета за електронно ръководство към Министерския съвет. В интервала 2011 г и 2013 г е консултант на министъра на външните работи.

 А Дейта Про-Иво Прокопиев и Адриана Попова са съдружници до неотдавна А Дейта Про-Иво Прокопиев и Адриана Попова са съдружници до неотдавна Източник: Zonanews
Zonanews.bg направи инспекция за фирмените й участия и откри, че Адриана Попова е съучастник на Иво Прокопиев във компанията " А Дейта Про " ООД. Там тя е съучастник и с Юри Катанов, който е от Контролната комисия на " Да, България ". Тя има още десетки фирмени участия с хора от този кръг. Назначаването й за зам.-министър на електронното ръководство ще отвори необятно опциите за кръга " Капитал " да намаже дебело филията и освен това ръководство. Защото не една и две са капиите на Държавна сигурност отрочето Прокопиев в това измамническо ръководство.

Попова е някогашна брачна половинка на Илия Кръстев, който в този момент е брачен партньор на Юлиана Плевнелиева. Адриана Попова е била шеф на " Летище Пловдив ", където преди няколко години Иво Прокопиев имаше дял. Изобщо, Попова е измежду най-близките и доверени хора на разградския Държавна сигурност правоприемник.

 Адриана Попова Адриана Попова Източник: Offnews
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР