Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков главен

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков главен
Коментари Харесай

Станимир Станев е новият директор на Главна дирекция „Национална полиция“

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков основен комисар Станимир Станев е преназначен за шеф на Главна дирекция „ Национална полиция “. Днес той беше показан пред състава на дирекцията.
Припомняме, че малко по-рано през днешния ден досегашният шеф Николай Хаджиев от поста. В известието на Министерство на вътрешните работи се показва, че той е преназначен на друга позиция в системата н ведомството, само че без да се прецизира каква е тя.
 ДАНС влезе в спецпрокуратурата, ГДБОП и националната полиция ДАНС влезе в спецпрокуратурата, ГДБОП и националната полиция
По информация на Българска национална телевизия сътрудници на ДАНС са влезнали през днешния ден в три основни структури за битката с престъпността - Главна дирекция " Организирана п...
Кой е Станимир Станев
Главен комисар Станимир Станев е роден на 04.06.1965 година в гр. Пловдив. Завършил е висше обучение в ТУ - Габрово през 1996 година, с образователно-квалификационна степен “Магистър ”.
На работа в Министерство на вътрешните работи е назначен на 26.09.1992 година Последователно е заемал изпълнителски и управителни длъжности в дирекция на Националната полиция, Генерална дирекция „ Полиция “, Главна дирекция “Охранителна полиция ”, Главна дирекция “Криминална полиция “, дирекция “Специализирани полицейски сили ” - ГДНП, ОДМВР - Пловдив и ОДМВР - Кърджали.
На 04.12.2020 година е преназначен на служба заместник-директор на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кърджали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР