Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник-министър на

...
Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник-министър на
Коментари Харесай

Мариета Георгиева е назначена за зам.-министър на образованието

Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник-министър на образованието и науката е назначена Мариета Георгиева, оповестиха от държавната пресслужба. 

Г-жа Георгиева заема тази служба за повторно, като на същия пост е била и през 2022 година Притежава богат професионален опит в областта на образованието.

Повече от 20 години е шеф на Професионална гимназия " Проф. доктор Асен Златаров " във Видин. Била е и учител в локалния център на Нов български университет в същия град. В интервала от 2012 година до 2015 година работи като народен специалист по Европейската рекомендация за трансфер на заеми в професионалното обучение и образование (ECVET) към Центъра за развиване на човешките запаси.

По обучение е машинен инженер с тапия от Техническия университет в София. Завършила е също математика и информатика в СУ " Св. Климент Охридски ". Има магистратура по учебен мениджмънт от ЮЗУ " Неофит Рилски ". Преминала е през голям брой спомагателни квалификации.

Мариета Георгиева е повторен притежател на почетното отличие на МОН " Неофит Рилски " за цялостна високопрофесионална активност в системата на образованието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР