Със заповед на командира на Сухопътните войски са обявени 337

...
Със заповед на командира на Сухопътните войски са обявени 337
Коментари Харесай

Конкурс за 337 рейнджъри

Със заповед на командира на Сухопътните войски са оповестени 337 (триста тридесет и седем) войнишки длъжности за приемане на военна работа на лица, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения, във военни формирования  от Сухопътните войски. В гарнизон Стара Загора са оповестени 52 места, в гарнизон Ямбол – 35, в гарнизон Пловдив – 30, в Карлово – 100. Двадесет и две са оповестените места в София. По 15 места са оповестени в Мусачево и Асеновград, по 10 – в Благоевград, Свобода и  Белене, по 5 – в Хасково, Враца и Шумен.  В Плевен са оповестени 8 места, в Смолян – 7, в Горна Оряховица – 6 и две в Мокрен. Търсят се водачи, механик-водачи, електротехници, радиотелефонисти, радиотелеграфисти, техници, химици,  и други

До 15 ноември 202 4 година претендентите за присъединяване в състезанието би трябвало да подадат документално заявление посредством структурите на Централното военно окръжие до командирите на съответните военни формирования. В заявленията  си наложително би трябвало да посочат адрес за преписка, телефонен номер и e-mail.

Допуснатите претенденти ще бъдат известени документално за часа, датата и мястото на явяване за присъединяване в състезанието.

Конкурсът ще се организира в интервала 10 – 1 4 февруари 2025 година и включва оценка на психичната склонност, изпит по физическа подготовка, тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.

Всички условия, на които би трябвало да дават отговор претендентите, както и нужните документи и критериите за асортимент, са посочени в обявата за състезанието, оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата на 20 септември 2024 година, графа „ Документи “ – „ Обяви и състезания “.

Допълнителна информация искащите да постъпят на военна работа в Сухопътните войски  могат да получат на телефони, посочени в обявата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР