Лицето и хората около него вече не са част от

...
Лицето и хората около него вече не са част от
Коментари Харесай

Пеевски: Доган и сие вече не са част от ДПС

Лицето и хората към него към този момент не са част от Движение за права и свободи. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка импортираното в Софийския градски съд искане от Джендет Чакъров за отписването му като ръководител на партията на база на решение на Централното оперативно бюро на партията от 27 август.

Под лицето Пеевски схваща явно Ахмед Доган.

Няма никакво значение какво внасят тези отцепници! Те към този момент не са от Движение за права и свободи, откакто са към този момент в листи на друга партия. Този случай е завършен. Казвам го ясно, това лице и хората към него не са от Движение за права и свободи! – безапелационен е Делян.

Пеевски упрекна Доган, че е избягал от директен дуел с него в предизборната конкуренция, като не е оглавил листата на „ Алианса за права и свободи “ в Хасково и Благоевград.

На изказванието на евродепутата Илхан Кючюк, направено в ефира на предаването „ Неделя 150 “, че в никакъв случай не е бил член на Движение за права и свободи, отговори: Вижте, на дребни деца, отгледани от мен, няма да им давам отговор.

Делян Пеевски отхвърли да разяснява информацията, че Съединени американски щати са препотвърдили включването му в листата със глобени по закона „ Магнитски “, както и на въпроси за банкрута на „ Булгартабак “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР