Със заповед на директора на Регионалната здравна инспекция в Перник

...
Със заповед на директора на Регионалната здравна инспекция в Перник
Коментари Харесай

Спряха плановия прием и плановите операции в Пернишка област

Със заповед на шефа на Регионалната здравна ревизия в Перник доктор Александър Златанов са въведени краткотрайни противоепидемични ограничения на територията на района, оповестиха от институцията. От през днешния ден се прекратява осъществяването на планов банкет и планова оперативна активност във всички лечебни заведения за болнична помощ на територията на региона, като се изключи ражданията, дейностите по рехабилитация, дълготрайно лекуване и психиатричната помощ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29811
Забраняват се визитите на външни лица в лечебни заведения за болнична помощ и домове за обществени услуги от резидентен вид на територията на района, като се изключи свижданията на пациенти в терминален етап.

Предложените краткотрайни противоепидемични ограничения подлежат на смяна според от развиването на епидемиологичната обстановка на територията на област Перник, прецизира РЗИ.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29811  Адв. Свилена Димитрова: Има лечебни заведения с 60% орязани предели в пика на пандемията Адв. Свилена Димитрова: Има лечебни заведения с 60% орязани предели в пика на пандемията  Новият проект за пандемията: Разделен на 4 стадия – при последния се затварят бизнеси

Новият проект за пандемията: Разделен на 4 стадия – при последния се затварят бизнеси  Бустерните дози доминират измежду поставените ваксини против COVID-19 в Сливенско Бустерните дози доминират измежду поставените ваксини против COVID-19 в Сливенско
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР