Със заема от 12 млн. лв., тегленето на който беше

...
Със заема от 12 млн. лв., тегленето на който беше
Коментари Харесай

12 милионният заем ще покрие козирката на “Колежа“


Със заема от 12 млн. лева, тегленето на който беше одобрено на последната сесия на Общинския съвет на Пловдив, ще бъде приключена козирката на ст. „ Христо Ботев “. Това увещание дадоха и кметът Здравко Димитров, и от строителят на оборудването Илиян Филипов, които се срещнаха през днешния ден с почитатели на жълто-черния отбор, проектанти и представители на управлението на „ Ботев “ Пловдив.

Обсъдени бяха и идващите стъпки по построяването на стадиона, като следва във допустимо най-кратки периоди да се извършат съгласувателните процедури с ВиК, с EVN, с топлофикация, с цел да се пристъпи към построяването на абонатна станция, на терена с поливна и отводнителна система и така нататък

Предстои още работа към построяването и на билетната система. Управителите на „ Ботев “ Пловдив Алексей Жуковин и Герман Чистяков предложиха на стадиона да не се построява каса за билети.

„ И в този момент към 90% от билетите се продават онлайн. Няма ли такава каса, и сигурността ще е по-добра “, изясни Жуковин. Проектантите обясниха обаче, че касата е изискуема по закон.

Кметът Здравко Димитров беше безапелационен, че предстоят още срещи.

Припомняме, че преди седмица Община Пловдив публично получи картбланш да изтегли 44 млн. лв. за стадионите Ботев и Локомотив, както и построяването на басейн „ Младост”. Общинският съвет утвърди решението за поемането на новя дълготраен дълг и по този начин публично могат да се изтегли 12 милионният заем за стадионите Ботев и Локомотив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР