“Със своя близо 20-годишен опит в Теленор, Владимир притежава богат

...
“Със своя близо 20-годишен опит в Теленор, Владимир притежава богат
Коментари Харесай

Теленор България назначава Владимир Христов за директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“

“Със своя близо 20-годишен опит в Теленор, Владимир има богат търговски и бизнес опит, както и задълбочени знания за компанията. Радвам се за назначението му на този пост, което изцяло подхожда на тактиката на компанията да предизвиква и развива своите гении като част от сполучливото развиване на бизнеса. Убеден съм, че  с помощта на лидерските умения на Владимир, в композиция с комерсиалната му и маркетинг експертиза, ще бъдем очевидци на интензивен напредък и реализиране на стратегическите ни цели “, съобщи Богдан Узелац – основен търговски шеф в Теленор България.
Владимир Христов стартира работа в компанията през 2002 година, като за този интервал от време  заема няколко търговски и маркетинг позиции. Последната от тях е Бизнес продажби и Маркетинг шеф, на която, под негово управление, отделът реализира висок напредък и резултати в бизнес сегмента.
 Невидимият зложелател: Онлайн тормоз и по какъв начин да се оправим с него Невидимият зложелател: Онлайн тормоз и по какъв начин да се оправим с него
Тишина, безмълвие, позор, боязън и безсилие… Това е всекидневието за 18% от учениците на възраст сред 13 и 16 години, които признава...
„ За мен е чест да бъда част от невероятния екип на Теленор България, отдаден на това да  оказва позитивно въздействие освен върху промишлеността, само че и върху обществото като цяло. Наистина е вълнуващо да управлявам маркетингови и продуктови интервенции и се веселя да покажа мащабите на  стратегията на Telenor, която слага потребителите и техния опит в основата на всичко, което вършим, и в допълнение задълбочава удовлетворението и ангажираността им “, споделя Владимир Христов,  Бизнес продажби и Маркетинг шеф в Теленор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР