Със сценаристи не сме говорили за сценарии за правителство, конструкция

...
Със сценаристи не сме говорили за сценарии за правителство, конструкция
Коментари Харесай

ГЕРБ след срещата с ИТН: Със сценаристите не сме говорили за сценарии

Със сценаристи не сме говорили за сюжети за държавно управление, структура и поддръжка. Обсъдихме всички благоприятни условия за работа по тематиките, които са значими за страната. Това показа ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след края на срещата с представителите на Има Такъв Народ, съобщи кореспондент на " Фокус ".



По думите й се търси метод България най-сетне да има постоянно и устойчиво ръководство. 

" Лидерските среща предстоят след диалозите с " Възраждане " на следващия ден. Очакваме от ПП-ДБ да ни кажат в границите на час дали ще изискат разискване на нашата управническа стратегия ", посочи тя.

" Няма да разясня оценката на Кирил Петков, тъй като ми се коства прекомерно прочувствена ", сподели Атанасова във връзка обявата на някогашния министър председател Петков във Фейсбук, обвързвана с дейностите на партията на Борисов и какви старания е положила коалицията ПП-ДБ дотук.

" Ако някой от Политическа партия имаше съществени планове за обща отговорност, ние безусловно до през вчерашния ден коментирахме цели и намирахме съидейници по тези тематики. Ако спазят уговорката си към да нас да разясняваме имена, това е е нещо друго. Нито сме в мол или лаборатория, за определят срещите ни през днешния ден като " задкулисие ", отсече ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР