Със стилно премиерно събитие, подчинено на парадигмата за прогреса и развитието на

...
Със стилно премиерно събитие, подчинено
на парадигмата за прогреса и развитието
на
Коментари Харесай

Новият Audi Q4 e-tron дебютира на българския пазар

Със стилно премиерно събитие, подчинено на парадигмата за напредъка и развитието на технологиите в електрическата мобилност, вносителят на Audi на българския пазар, Порше БГ, представи своя нов, напълно електрически, градски SUV модел - Audi Q4 e-tron. Това е електрически автомобил с темперамент и функционалност за ежедневието на потребителя, който обединява доста и разнообразни гении в едно приключено комбиниране на изтънчените технологии, спортното преживяване и екологичната прагматичност.

Audi Q4 e-tron е най-новото попълнение в гамата електрически модели e-tron на Audi, както и първият стилен електрически SUV модел на марката. Моделът притежава отличителен авангарден дизайн, функционалност за ежедневна приложимост, характерната за електрическите модели устойчивост и принос към околната среда, както и цифрови софтуерни решения, характерни за първокласния сегмент. Предоставя едно ново чувство за пътуване, защото сетивата на хората възприемат пътя, звуците, пейзажите и цялостното прекарване, по различен начин. Същевременно обаче, изненадва със своята функционалност.

Премиерата на Audi Q4 e-tron в Национална галерия „ Квадрат 500 “ пресъздаде философията на Audi за електрификация на автомобилната промишленост, като израз на отношение към света и на използване на устойчиви и високоефективни решения, които към този момент са действителност, а не бъдеще. Затова гостите на събитието имаха възможността да се пренесат в този „ нов “ свят, който оживя пред техните очи с помощта на специфични светлинни ефекти и анимации.

Audi Q4 e-tron впечатлява с изключителен вътрешен шир и с показващи пътя към бъдещето новаторски решения в областта на ръководството на функционалностите, контролните принадлежности и асистиращите системи. Head-up-дисплеят с добавена реалност сплотява действителния и виртуалния свят по един качествено нов метод. Моделната гама включва три разновидността за задвижването, като най-високо позициониран е моделът quattro с 220 кВт (299 к.с.) оптималната мощ. Общото между въпросните разновидности: шофиране с нулеви локални нездравословни излъчвания, огромен пробег, десет минути време за зареждане на енергия, задоволителна за изминаването на около 130 километра при идеални условия (WLTP) и удобно зареждане благодарение на e-tron Charging Service. Q4 40 e-tron реализира пробег от 520 километра по цикъла WLTP.

„ За мен е привилегия да показва първия компактен електрически SUV Audi Q4 e-tron. С този модел потвърждаваме, че сме подготвени да направим прехода към електрическата епоха. Audi се трансформира в съвременен, устойчив доставчик на първокласна подвижност. Плановете на компанията са до 2033 г. постепенно да прекратим производството на модели с мотори с вътрешно горене, а до 2050 година да доведем излъчванията до нулеви. Audi Q4 e-tron е знак на смяната, електрифицирайки всеки ден за едно по-устойчиво бъдеще. “ – показа Маркус Татцер, изпълнителен шеф на Порше БГ.

„ Щастливи сме да представим новия Audi Q4 e-tron на българския пазар и да затвърдим лидерството на марката в електрическата мобилност. Клиентите декларират често желанието си да дадат своя принос за опазване на природата без компромис с комфорта от шофиране в първокласния сегмент с прелестно преживяване, до момента в който са на път, и вярваме, че с Audi Q4 e-tron вдъхновяваме техните упования – предоставяме функционалност и улеснение, в комбиниране с енергетичност и върхови автомобилни технологии, като съхраняваме и околната природна среда “ – сподели Лъчезар Георгиев, бранд управител на Audi.

Audi Q4 e-tron е към този момент на българския пазар и може да бъде поръчан в дилърската мрежа на марката. Първоначалните продажби на пазара у нас са към този момент факт, като първите поръчани коли са с трансформация Audi Q4 50 е-tron quattro. Цената на Audi Q4 e-tron стартира от 87 275лв с Данък добавена стойност. За модела има специална лизингова оферта с преференциални условия при 777 лева месечна вноска, подробности на audi.bg. По-късно през годината следва представянето на Audi Q4 e-tron Sportback.

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР