Със стилен банкет в Ресторант Пещерата“ на Гара Лакатник един

...
Със стилен банкет в Ресторант Пещерата“ на Гара Лакатник един
Коментари Харесай

ОФК Локомотив /Мездра/ закри официално есенния полусезон /снимки/

Със моден прием в Ресторант „ Пещерата “ на Гара Лакатник един от водачите в шампионата на Северозападната Трета лига - ОФК Локомотив - Мездра, закри публично есенния полусезон от спортно-състезателната 2022/2023 година Тържеството почетоха кметът на община Мездра Иван Аспарухов, членове на Управителни съвет на клуба, спортно-техническият щаб, футболистите от представителния тим, спомоществователи. 
Кметът на Мездра Иван Аспарухов поздрави играчите с отличното им показване през първия дял от шампионата и им пожела да запазят положителните взаимоотношения в своя колектив и да надградят през пролетния полусезон постигнатото до момента. С думи на признателност към момчетата се обърна и старши треньорът на тима Диан Попов. 
По случай сполучливия завършек на полусезона Управителният съвет на ОФК Локомотив връчи грамоти на Васил Асенов - за „ Вратар №1 “, на Васил Сапунджиев - за „ Железен защитник “, на Деян Иванов - за „ Най-креативен халф “, на Светослав Валериев - за „ Най-полезен играч “, на Ваньо Иванов - за „ Най-универсален футболист “, на Ивайло Бояджиев - за „ Откритие на полусезона “, на Васил Калоянов - за „ Голмайстор на тима “, на Михаил Иванов - за създател на „ Най-красивия гол “ през есенния полусезон, в дуела с ОФК Бдин 1923 - Видин, на Иван Аспарухов за „ Най-перспективен млад футболист “, на Николай Ганчев и на капитана Генади Петров - за „ Старо куче медалист “, на Стефан Стефанов - за „ Карък на полусезона “ и на Диан Попов за „ The Best Coach “. 
Ръководството на ОФК Локомотив издължи на футболистите всички дължими финансови тласъци. 
Както прилича, на празненството не липсваше и торта с логото на клуба и крилатия рефере: „ От Мездра до Мароко - единствено „ Локо “! “. 
Зимната подготовка на ОФК Локомотив - Мездра ще започва при започване на месец януари следващата година.    
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР