Със спортен и динамичен стил, с монтирани върху тялото LED

...
Със спортен и динамичен стил, с монтирани върху тялото LED
Коментари Харесай

Suzuki представи новия Avenis 125 - видео

Със състезателен и динамичен жанр, с инсталирани върху тялото LED фарове, двойни LED задни комбинирани светлини, заключване на задната спирачка, което заключва задните колела при прекъсване и цялостен LCD инструментален панел. Лекото шаси и SEP моторът обезпечават пъргаво ръководство. Уникалната спортна двуцветна седалка с червени шевове обезпечава както положително сцепление, по този начин и по-лесно стъпване. Освен това има същите помощни функционалности като новия Address 125, като система с ключове за попречване на кражба и USB излаз, както и покрито предно ляво поделение.

Основни функционалности
- Напълно цифровото многофункционално арматурно табло дава цялата информация, от която лидерът се нуждае, и способства за авангардния жанр на Avenis 125.

- 21,5-литрово помощно поделение под седалката обезпечава комфортно място за предпазване на пазарски чанти, екипировка за дъжд или други предмети.

- Жабка от ляво и вътрешен джоб с бърз достъп от дясната страна оферират комфортно предпазване за дребни предмети, които може да желаете да държите на разположение. Удобният 2A USB излаз, ситуиран в лявото поделение, също ви разрешава да зареждате смарт телефона си, до момента в който карате.

- Допълнителен комутатор на левия спирачен лост предлага усъвършенстван комфорт и улеснение, като ви разрешава да заключите задното колело, с цел да задържите Avenis 125 на място, когато спрете.

- Двигателят SEP на Avenis 125 е планиран да обезпечава мощен въртящ миг при ниски обороти и бързо ускоряване, като в същото време реализира оптимална спестовност на гориво и ниски излъчвания в сходство с Euro 5.

Спортният и деятелен градски жанр е явен във всеки подробност, с остри, динамично обрисувани линии на каросерията, атрактивни контрастни цветови акценти и емблеми с черно железно покритие.



Характеристики на мотора
- Suzuki Eco Performance (SEP) е концепцията за развиване зад ново потомство мотори, които усъвършенстват всички аспекти на успеваемостта на мотора, с цел да ви обезпечат великолепен баланс сред екологичност и извънредно показване.

- Разходът на гориво е невисок 1,9 л/100 км (52,6 км/л)*, а излъчванията на CO2 мерят единствено 44 г/км* при тестване в режим WMTC.

- Двигателят SEP работи брилянтно, осигурявайки впечатляващо ускоряване и мигновена реакция при леко подаване на газ. Максималната му мощ е 8,7 к.с. и оптимален въртящ миг от 10,0 Нм при ниски обороти, с цел да обезпечи бърза реакция, която прави карането на Avenis 125 наслаждение.

Конструкцията на мотора с въздушно изстудяване SOHC го прави лесeн за поддръжка и пестелив. Освен това, той е стилен и лек, характерност, която способства за реализирането на по-пъргаво ръководство и за максимизиране на комфорта на лидера.



Характеристики на шасито
- Шасито на Avenis 125 е проектирано да усили оптимално капацитета на своя SEP мотор. Той разполага с чевръст и чевръст пакет, който е извънредно маневрен, елементарен за ръководство и комфортен за каране.

- Предното и задното окачване са тънко настроени и деликатно съобразени с гумите и колелата, с цел да се реализира тънък баланс на устойчиво държание на пътя, пъргаво ръководство и комфорт.

- Спортни алуминиеви джанти, обути с безкамерни гуми DUNLOP D307 N, спомагат за реализиране на великолепно показване при придвижване и положително сцепление на мокри повърхности. Подходящи за европейските пътни условия, тези гуми способстват за безпрепятствено каране, даже и по павета.

- Комбинираната спирачна система* на Suzuki поддържа добре уравновесено прекъсване, като разпределя спирачната мощ както към предните, по този начин и към задните колела, когато натиснете лоста на лявата спирачка.

- Дискова спирачка с диаметър 190 mm начело и 120 mm барабанна спирачка откъм гърба способстват за обезпечаване на постоянна спирачна мощ.

- Avenis 125 се движи на късо междуосие, което способства за лесната маневреност и работи в композиция с лекия, тъничък дизайн, с цел да предложи по-лесно и по-пъргаво ръководство по градските улици.

- Благодарение на огромния си луфт от 160 мм, Avenis 125 се оправя с лекост с неравности по пътя. И прави това, като се комбинира с усъвършенствана форма на седалката, която оказва помощ за лесното слагане на двата крайници на земята.

- 5,2-литровият контейнер за гориво в допълнение на икономичния мотор, обезпечават пробег от почти 274 км, което понижава честотата на спиранията за зареждане.

- Седалката е с атрактивни червени шевове, добре подплатена и с повърхнина с богата текстура, за повече непоклатимост при каране.

- Щедро оразмерената подова дъска ви оказва помощ да поддържате комфортна позиция при каране, до момента в който нейният комфортен изрязан дизайн улеснява слагането на двата крайници крепко на земята, когато спрете.

- Капачката за гориво е инсталирана откъм гърба, тъй че може да зареждате, без да се постанова да отваряте седалката или да я държите. Като в допълнение преимущество, позиционирането му оказва помощ да се избегне замърсяването на подовата дъска или чантите, които може да висят от куките.
- Независими дясна и лява алуминиеви ръкохватки, отличаващи се със моден, изискан дизайн, комбинирани с алуминиеви подложки за крайници, оказват помощ за възстановяване на комфорта на моториста.

Вътрешен защитен калник се намира тъкмо над задната гума, с цел да усъвършенства отбраната от пръски и да усъвършенства атлетичния външен тип на Avenis 125. Лекият челен калник способства за лекотата на ръководство и острия жанр на начело.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР