Със специални, ръчно рисувани тениски ще излязат всички баскетболисти в

...
Със специални, ръчно рисувани тениски ще излязат всички баскетболисти в
Коментари Харесай

Отборите в НБЛ със специално ръчно рисувани тениски за каузата Да дарим усмивка“

Със специфични, ръчно рисувани тениски ще излязат всички баскетболисти в деветия кръг на Националната баскетболна лига на 7 и 8 декември. По този метод те ще показват съпричастността си с идеята на Сдружение „ Да дарим усмивка ”.

Под мотото „ Да дарим усмивка “ ще преминат мачовете Ямбол – ЦСКА, Академик Пловдив – Левски, Шумен – Балкан и Спартак Плевен – Рилски състезател.

По традиция във всеки сезон Националната баскетболна лига посвещава редица свои мачове на благотворителна идея. Тази година фокус на вниманието на най-хубавите клубове и баскетболисти у нас ще е националната самодейност „ Да се срещнем “, която сплотява напъните на плана „ Различните деца на България “ и фондация „ Можем дружно “ за създаване на атмосфера на приемливост и приемане на децата и възрастните със специфични потребности и тяхната интеграция в публичния живот.

Благотворителното коледно събитие „ Да дарим усмивка за Коледа ” е част от активността на Сдружение „ Да дарим усмивка “. Празникът ще се организира на 10 декември 2022 година в зала „ Триадица ” с поддръжката на БФ по баскетбол. Над 100 деца ще получат дарове персонално от Дядо Коледа, ще има фокуси, песни, танци, работилници за сладки и доста, доста изненади! Специални посетители ще бъдат първенците на ФАФА и Слав Петков, както и играчи от националния тим на България по баскетбол на колички.

Кампанията на „ Да дарим усмивка за Коледа ” ще продължи до Коледа. Ще се събират средства, с които да се поддържат работата на плана „ Различните деца на България ” – с помощта на който в доста градове в страната към този момент има люлки за деца със специфични потребности.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР