Със специални епизоди, посветени на Световното първенство по футбол в

...
Със специални епизоди, посветени на Световното първенство по футбол в
Коментари Харесай

Без бутонки със специални епизоди за Световното

Със специфични епизоди, отдадени на Световното състезание по футбол в Русия , водещите на Томислав Русев и Ники Александров ще изненадат спортните почитатели през юни и юли. Във публицистите ще разясняват всички мачове в програмата на Мондиал 2018 с настоящи разбори на протичащото се на терена, а и отвън него. Първият епизод, отдаден на мач номер 1 в шампионата сред Русия и Саудитска Арабия, можете да гледате

Всеки ден почитателите на футбола ще могат да гледат нов епизод с резюме на събитията от Мондиала от предходния ден, както и информация за идното. Освен самите футболни срещи, водещите ще разискват тимовете, изненадите от терена, противоречивите съдийски решения, както и всички лафове. В постоянните епизоди на, които ще излизат редом във, Томислав Русев и Ники Александров ще продължат да наблюдават всичко настоящо и забавно от българския футбол.

Неочаквани позиции, любопитни съпоставения, съществени изказвания и реплики от най-голямото събитие в света на футбола това лято – всичко това и още доста в специфичните епизоди на.

Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР