Със сода От нея можете да направите паста, използвайки сода

...
Със сода От нея можете да направите паста, използвайки сода
Коментари Харесай

Най-удобните и лесни начини да излъскаме ютията си като нова!

Със сода

От нея можете да извършите паста, употребявайки сода бикарбонат и малко вода, като даже можете да капнете и малко ябълков оцет, тъй като е прочут с това, че може да бъде ужасно почистващо средство. Сложете малко от пастата върху памучен плат и търкайте нечистите елементи, по-късно с навлажнен парцал, а най-после пускате парата, с цел да отпушите и дупките на ютията.
Гладене с пара или ютия: Кое е по-ефективно?
Ако сте като множеството хора, може би си мислите, че единствената разлика сред гладенето с пара и ютия е удобството да не разпъвате дъск...
Прочети повече


С вестник

Може би най-старият трик за разчистване на ютията включва просто вестник, от който ползвате страница от вестник върху дъската за гладене, покривате с забрадка и минавате няколко пъти с нагрятата ютия. Или несъмнено просто да я търкате с намачкан вестник.

С лакочистител

С памучно тампоче и малко лакочистител, изтъркайте ютията, като е значимо тя да бъде леко топла, за още по-хубав резултат, като след това минете и със изсъхнал парцал. Добре ще е да отворите прозорците по време на това разчистване, тъй като миризмата от лакочистителя може да бъде прекомерно мощна.
Как да почистим ютията елементарно и бързо с подръчни средства
Гладенето е обвързване на всяка стопанка, което може да се трансформира от просто досадна домакинска активност в същинско злополучие, куп изгор...
Прочети повече
С паста за зъби

Трябва ви паста за зъби, без абразивни частици (като да вземем за пример някои детски пасти), от която да сложите малко върху памучен парцал и натъркайте хубаво ютията, като в този случай би трябвало да е студена! След това просто изчистете с мокър парцал.



С листчета за сушилня

Трябват ви ароматизирани листчета или кърпички за сушилня, като от тях постилате едно върху дъската за гладене и минавате с нагрята на най-ниска степен ютия няколко пъти. Само внимавайте, тъй като резервоарът с водата би трябвало да е празен.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР