Със смразяващ разказ за преживяна катастрофа Геро стъписа последователите си

...
Със смразяващ разказ за преживяна катастрофа Геро стъписа последователите си
Коментари Харесай

Геро със смразяващ разказ за преживяна катастрофа

Със вцепеняващ роман за претърпяна злополука Геро стъписа почитателите си в обществените мрежи. Оказа се, че артистът и тв водещ, който скоро ще гледаме в " Като две капки вода ", е претърпял същински смут на пътя, който като по знамение не свършва съдбовно.

" Качването на килограмите ми пристигна след тежка злополука 2000 година. Станахме сутринта с родителите ми и към 8 тръгнахме към Шипка. Ръмеше доста леко. Качихме се и спускаме към Казанлък и на един десен завой виждам камион в моето платно. Той в последният миг се дръпна, аз ударих спирачки и колата стана като шейна и се ударих челно в него.

" Това, което го дават по филмите, че животът ти минава като на лента за част от секундата е правилно ", сподели артистът пред show.blitz.

" В първия миг си помислих, че съм си размазал лицето, виждах размазано. Двигателят съвсем беше в купето, цялата предна част беше смачкана. Гледам водача на камиона идва към мен и си крещя: " Сега би трябвало да се удрям и с тоя ", а той попита дали съм жив.

Бърза помощ пристигна от Казанлък, търсиха къде е трупът, като видяха колата. Викам им " аз съм водачът на колата ".

Лежах три дни в болничното заведение в Казанлък. Заведоха ме да ми леят патрон ", споделя още Геро.

" Уплахата излезе на оловото. След това минах три пъти по същия маршрут, с цел да преодолея страха. Най-страшното беше за майка ми и татко ми. Те бяха зад мен и всичко това стана пред очите им.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР