Със сключен договор на 26 януари 2024 г. между Държавно

...
Със сключен договор на 26 януари 2024 г. между Държавно
Коментари Харесай

Започва довършването на морската естакада на нос Шабла

Със подписан контракт на 26 януари 2024 година сред Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура "  и " Хидрострой "  започва довършването на морската естакада на нос Шабла. Това излиза наяве от получен отговор от министъра на превоза и известията на заложен въпрос от народния представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев, оповестиха от пресцентъра на " Да, България ".

Пристанищното оборудване съставлява естакада с островна площадка, която навлиза до 414 м. в Черно море. Съоръжението се употребява за разграничение на морските пространства сред България и Румъния, определяйки морската ни граница. Още при стартирането на плана естакадата е избрана като неповторимо оборудване с извънредно държавно значение.

В писмото министър Гвоздейков прецизира още, че процедурата по желание на реализатор на публичната поръчка е завършила на 8 декември 2023 година, като решението е оповестено в Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки ", показват още от " Да, България ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР