Със силни думи се обърна легендарният вратар на сините и

...
Със силни думи се обърна легендарният вратар на сините и
Коментари Харесай

Павел от „Сървайвър” профукал 300 бона в казината

Със мощни думи се обърна именитият вратар на сините и националите Здравко Здравков към сина си, брокера Павел, който се бори за огромната премия в „ Сървайвър “. Футболистът изпрати прочувствено обръщение до наследника си и го докара до сълзи.


„ Всички доста се вълнуваме да те гледаме и претърпяваме всяка страст с теб! Забелязва се смисленият ти, мил, преклонен и замислен взор. Гордеем се с всичко, което показваш от себе си и какъв брой си същински. В игрите викаме за теб и ти изпращаме сили и хъс “, написаха Здравков-старши и брачната половинка му на своето момче.

До този миг Павел се показва чудесно в Доминикана и почтено пази името на татко си, който взе участие в третия „ Сървайвър “ през 2008 година Всички от племето „ Войни “ получиха фотоси и благи послания от околните си като премия след извоювана борба против тима на известните.

„ Малко късно в живота разбрах кой е същински до мен и какво значат фамилията ми и приятелите “, изясни Павел. По-рано в предаването той призна, че е страдал от хазартна взаимозависимост. Според осведомени, синът на Здравко Здравков профукал над 300 000 лв. по казината за няколко години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР