Със сигурност в колата си държите някое старо червило или

...
Със сигурност в колата си държите някое старо червило или
Коментари Харесай

12 бюти продукта, които да държите в колата си

Със сигурност в колата си държите някое остаряло червило или чифт обеци за всеки случай, а в същото време с това “мъкнете ” в дамската си чанта несесер, цялостен с най-важната козметика.

Защо не комбинирате всичко належащо на едно място, в което по този начин или другояче прекарвате много време денем?

Събрахме 12-те козметични продукта, които да съхранявате в автомобила си за всички тези моменти когато желаете да фиксирате или освежите грима си, както и за миговете когато не ви е останало време да нанесете подобен вкъщи си.

№1 Дезинфектант за ръце.  Вземете си дребен и комфортен флакон за път, който постоянно да ви е разполагаем, без значение дали сте употребявали пръстите си, с цел да се гримирате или сте похапнали нещо небрежно. Заложете на дезинфектант без алкохол, който да е по-нежен към кожата на ръцете ви.

№2 Крем за ръце.  Открийте подобен крем, който да има лека текстура, с цел да попива по-бързо, както и да бъде в дребна опаковка, с цел да не заема доста място. Особено през по-студените дни, този крем е напряко наложителен.

№3 Балсам за устни.  Препоръчваме ви да изберете прозрачен еликсир, с цел да може в случай че носите червило, той единствено да хидратира устните ви, без да трансформира цвета на червилото.

№4 Слънцезащитна пудра.  Ако изберете слънцезащитен крем е доста евентуално температурата в колата да повлияе на някои от съставките му, по тази причина е по-добре да заложите на подобен с прахообразна формула.

№5 Спирала. Тъй като тя се нанася съвсем последна при грима, от време на време се случва да я забравите, а в различен миг нямате време и тя безусловно избавя деня и погледа ви. На пазара ще откриете и страхотни дребни разфасовки на обичаните си марки.

№6 Ластици и фиби за коса.  Дори да излезете с съвършена прическа от у дома, се случва някой кичур да има лично мнение или денем да ви се наложи да фиксирате прическата си, по тази причина няколко фиби/шноли за коса и мек ластик, постоянно ще са ви от изгода.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР